Dekoder sygnału

Dekoder sygnału

Postprzez Przemo214 » 2020-12-08, 13:31

Witam , posiadam problem z dźwiękiem w Audi z mmi2g Basic
Mianowicie wyjąłem zmieniarkę i podłączyłem dekoder światłowodu , wykrywany jako zmieniarka z wejściem by można połączyć zewnętrze urządzenie , mam na myśli radio Sony które zostanie w schowku , a panel zostanie wyjęty na zewnątrz i umieszczony gdzieś na konsoli koło popielniczki .
Problem jest tego typu że urządzenie działa i gra , ale przerywa co jakieś 5 sek na sekundę i tak cały czas .
Chcę zrobić aktualizacje , ale nie wiem gdzie znaleźć wersję oprogramowania, gdy szukam według instrukcji w internecie u mnie nie ma nic takiego .
Czy ktoś orientuje się co może być przyczyną takiego zachowania ?
I gdzie szukać wersji softu ?
Mam kilka zdjęć by pokazać jak to wygląda i krótkie video nagranie gdzie jest pokazane że gra i gdy przerwa to " konfiguracja jest nieprawidłowa" , a po chwili gdy już gra pożałuje " konfiguracja ok "

Tu daje jeszcze link by można było zobaczyć jak radio się zachowuje

https://youtu.be/fXgOJL57TJw

Obrazek

Obrazek
Przemo214
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 21
Dołączył(a): 2020-05-31, 19:11
Model: Nie mam
Nadwozie: Kombi
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0TDI BRE 140KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Rok: 2006
Imię: Przemek

Re: Dekoder sygnału

Postprzez steview » 2021-06-10, 11:09

Objawy jak przy aktywnej ochronie komponentu
steview
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 18
Dołączył(a): 2020-11-14, 21:38
Model: A4
Nadwozie: Kombi
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0 TDI CFHF 110 KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Rok: 2009
Imię: JAN


Powrót do C6 (2004-2011)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości