MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez sosna » 2014-03-09, 11:35

Najszybciej modol bo i tak nie możesz się przez VCdsa połączyć z nim
Avatar użytkownika
sosna
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 387
Dołączył(a): 2013-07-09, 11:44
Lokalizacja: Stuttgart//Jarosław
Model: A6 C6
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 2.4 BDW 177KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Rok: 2005

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez fenomenalny » 2014-03-09, 11:45

Uwalony modól Bluetooth lub przecięta wiązką kabli w co wątpię:)


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wykonane mody:
*Podświetlenie ambiente tunelu środkowego
*Podświetlenie ambiente schowków w drzwiach
*Kamera cofania
*Lusterka fotochrom.
*Dodatkowe wyciszenie drzwi
*Hamulce od modelu 313Km
Planowane mody:
*Pełen Keylles
*Dociągi w drzwiach
Avatar użytkownika
fenomenalny
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 203
Dołączył(a): 2013-06-09, 17:51
Lokalizacja: Września
Model: A6 C7
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2011
Imię: Patryk

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez TomekV8 » 2014-03-09, 12:08

Dodam tylko tyle że jak dobierałem sie do modułu, to po odpięciu wtyczki ze światłowodem, nadawanie jeszcze było, 2 razy zaświecił sie na czerwono.
Czy na wtyczce do modułu tam gdzie miedź powinno byc cały czas zasilanie??Może tam prąd nie dochodzi, lub jakis przekaźnik leży??
Gdzie szukać jakis przekaźników/bezpieczników od tego modułu
TomekV8
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2014-01-25, 07:55
Lokalizacja: Lubin
Zasilanie: Benzyna
Silnik: INNY
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2003

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez fenomenalny » 2014-03-09, 12:10

A moze zalał sie często die tak działo w a6. Rozbierze modól zobacz jak wyglada. Pożycz od kogoś inny podmien i sprawdź co i jaj


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wykonane mody:
*Podświetlenie ambiente tunelu środkowego
*Podświetlenie ambiente schowków w drzwiach
*Kamera cofania
*Lusterka fotochrom.
*Dodatkowe wyciszenie drzwi
*Hamulce od modelu 313Km
Planowane mody:
*Pełen Keylles
*Dociągi w drzwiach
Avatar użytkownika
fenomenalny
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 203
Dołączył(a): 2013-06-09, 17:51
Lokalizacja: Września
Model: A6 C7
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2011
Imię: Patryk

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez TomekV8 » 2014-03-09, 12:20

generalnie było sucho jak sie dobierałem do niego, ale nie rozkręcałem go żeby zobaczyć jak wygląda elektronika.
Dziś, bądź jutro go zdemontuje i lookne.
TomekV8
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2014-01-25, 07:55
Lokalizacja: Lubin
Zasilanie: Benzyna
Silnik: INNY
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2003

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez fenomenalny » 2014-03-09, 12:22

No daj znac! Moze wtyczka nie łączy? Najlepiej inny podłączyć na podmiane


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wykonane mody:
*Podświetlenie ambiente tunelu środkowego
*Podświetlenie ambiente schowków w drzwiach
*Kamera cofania
*Lusterka fotochrom.
*Dodatkowe wyciszenie drzwi
*Hamulce od modelu 313Km
Planowane mody:
*Pełen Keylles
*Dociągi w drzwiach
Avatar użytkownika
fenomenalny
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 203
Dołączył(a): 2013-06-09, 17:51
Lokalizacja: Września
Model: A6 C7
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2011
Imię: Patryk

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez TomekV8 » 2014-03-09, 12:26

Aha mój modul to: 4f1 862 335
Czy jakis inny mozna dopasować bo na obecna chwile brak takich na allegro
TomekV8
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2014-01-25, 07:55
Lokalizacja: Lubin
Zasilanie: Benzyna
Silnik: INNY
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2003

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez fenomenalny » 2014-03-09, 12:27

Tego nie powiem:-(


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wykonane mody:
*Podświetlenie ambiente tunelu środkowego
*Podświetlenie ambiente schowków w drzwiach
*Kamera cofania
*Lusterka fotochrom.
*Dodatkowe wyciszenie drzwi
*Hamulce od modelu 313Km
Planowane mody:
*Pełen Keylles
*Dociągi w drzwiach
Avatar użytkownika
fenomenalny
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 203
Dołączył(a): 2013-06-09, 17:51
Lokalizacja: Września
Model: A6 C7
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2011
Imię: Patryk

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez TomekV8 » 2014-03-09, 12:28

fenomenalny napisał(a):No daj znac! Moze wtyczka nie łączy? Najlepiej inny podłączyć na podmiane


Nie mam właśnie z kim podmienić i tu jest lipa
Sprwdzę czy jest jakis prąd na wtyczce do modułu.
TomekV8
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2014-01-25, 07:55
Lokalizacja: Lubin
Zasilanie: Benzyna
Silnik: INNY
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2003

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez bigkaban » 2014-03-26, 12:45

Moim skromnym zdaniem powinienes wcisnac swupdate i potem cdrom... no ale moze w a8 jest inaczej..

Pytanie do ogolu te plyty tylko do mmi 2g czy do basic plus tez? dokladnie mam basic plus i bt i tylko chodzi mi o aktualizacje bt bo reszta smiga.??
bigkaban
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 7
Dołączył(a): 2014-03-21, 07:19
Model: 100 C3
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TD 1Z 90KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez Deniro18 » 2014-04-09, 15:40

Co nam daje ta aktualizacja ?
VCDS/ Polskie Menu , Polski Lektor , MMI 2G 3G BASIC , 3G HDD , 3G PLUS , RNS-E , Mapy 2014
Deniro18
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2014-03-26, 21:20
Lokalizacja: Katowice
Model: A6 C6
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI ASB 232KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2006
Imię: Andrzej

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez jakos78 » 2014-04-10, 06:07

Deniro18 napisał(a):Co nam daje ta aktualizacja ?

Możliwość wgrania spolszczenia



Wysłane z mojego iPhone
Avatar użytkownika
jakos78
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 457
Dołączył(a): 2013-05-30, 20:46
Lokalizacja: Holandia
Model: A6 C6
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.0 BPJ 170KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Rok: 2006
Imię: Jarek

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez Deniro18 » 2014-04-10, 12:48

Pytalem kolego o soft 5570 , mam juz na pokladzie 5150 pl , czy cos nowego wnosi nowa aktualizacja?
VCDS/ Polskie Menu , Polski Lektor , MMI 2G 3G BASIC , 3G HDD , 3G PLUS , RNS-E , Mapy 2014
Deniro18
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2014-03-26, 21:20
Lokalizacja: Katowice
Model: A6 C6
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI ASB 232KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2006
Imię: Andrzej

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez tomasos » 2014-05-22, 15:19

Cześć masz może aktualizacje softu do A6 MMI bo mam DVD 2014 i wyskakuje problem po niemiecku. Update nicht erfolglich. Bitte update.

Dzieki i czekam na info w razie co gg:3762602
tomasos
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2014-05-22, 15:16
Model: A6 C6
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI BDG 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Automat
Rok: 2006
Imię: tomasos

Re: MMI HIGH 2G Aktualizacja softu do 5570

Postprzez przemciu1986 » 2014-09-18, 17:12

Witam,

niestety nie moge pisać wiadomości PW bo dopiero się zarejestrowałem, jakos78 czy mógłbyś mi napisać na PW gdzie mogę pobrać te płytki do aktualizacji?
przemciu1986
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2014-09-18, 17:09
Model: A6 C6
Nadwozie: Sedan
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDI BMK 224KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2005
Imię: Przemek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do C6 (2004-2011)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości