Strona 1 z 1

ALLROAD - radio Symphony II

PostNapisane: 2018-08-19, 08:07
przez alldi
Cześć,

Mam pytanie odnośnie radyjka Symphony II. Mam u znajomego radyjko w wersji US (auto z USA), chodzi głównie o raster częstotliwości, który w stanch jest jak wiadomo o parzystym skoku. Czy dam radę bez wyciągania radia znaleźć numer części (np. VAGIEM)?

Kolega chciałby zmienić radio na wersje EU. Znalazłem, nowe radio o numerze: 4B0057195H. Niestety Google niewiele na temat tego numeru nie mówi (wschodzniestrony raczej). Stąd moje pytania. Czy wystarczy to po prostu odbiorniki zamienić miejscami (jak się domyślam okablowanie jets identyczne). Co w sytuacji kiedy w aucie jest system BOSE? Każde radio działa z BOSE czy coś trzeba zmieniać?

Co prawda radio jets do wersji A6, jednak raczej wątpię, aby zmiany zaszły aż na tyle, by radio było inne dla Allroada., chociaż, jeżeli się mylę to proszę o popraw.

Pozdrawiam

Re: ALLROAD - radio Symphony II

PostNapisane: 2020-06-11, 10:03
przez PAPISIA1990
Witam jak moge zakodować radio w audi a 6 c5 na wyświetlaczu pisze mi tylko safe a kodu brak :-D :?: :?:

Re: ALLROAD - radio Symphony II

PostNapisane: 2020-06-15, 10:19
przez bendzji
Do elektronika lub na allegro sa aukcje gdzie po numerze seryjnym radia podadzą kod