Zmiana Języka

Zmiana Języka

Postprzez piotrekosa » 2015-04-09, 20:39

Witam Klubowiczów jest to mój pierwszy wpis mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. zakupiłem audi z USA lampy wymieniłem i nie mam pojęcia jak i gdzie wgrać język polski przerobić mile na kilometry proszę o Pomoc i ile to może kosztować. Województwo małopolski :-)
piotrekosa
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2015-04-08, 19:36
Model: A6 C7
Nadwozie: Sedan
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.00 CGLC 177KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2013
Imię: Piotrek

Re: Zmiana Języka

Postprzez skywalker1977 » 2015-04-10, 00:29

piotrekosa napisał(a):zakupiłem audi z USA lampy wymieniłem i nie mam pojęcia jak i gdzie wgrać język polski przerobić mile na kilometry


Z jezykiem nie pomoge, bo nigdy tego nie robile (znam angielski wiec jakos do tej pory mnie to tak nie trapilo) <luzik>
Jesli masz vcds-a lub vag-a to nic Cie to nie bedzie kosztowalo :)
Trzeba wejsc w sterownik "instrument cluster", lub "instruments" - nie pamietam dokladnie. Potem w "coding" i w twoim przypadku zmienic wartosc 01242 na 01142.
Generalnie chodzi o zmiane trzeciej (przez niektorych nazywanej srodkowa) cyfry od tylu.
Tu masz podane jaka cyfra w tym miejscu za co odpowiada:
1 - Europe
2 - USA
3 - Canada
4 - Great Britain
5 - Japan
6 - Arabian States
7 - Australia
Jesli nie masz kabelka, to i tak proponuje zakup bo szybciorkiem odrobisz wydane pieniazki uzywajac go w swoim autku.
Co do jezyka, to niech sie wypowie ktos bardziej obeznany w temacie :)
Z tego co mi w glowie swita, patrzac na twoj profil i jakie masz auto, to chyba bedziesz potrzebowal plytke z udatem softu i kolejna z polskim jezykiem. Pewnie ktos z klubowiczy bedzie mial i udostepni ci za jakies dobre <piwo> <okok>
RS6 C5 - bylo, ale nie ma :(
Avatar użytkownika
skywalker1977
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 189
Dołączył(a): 2014-03-12, 15:48
Lokalizacja: NUNEATON / SZCZECIN
Model: S6 C5
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 4.2 AQJ 340KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2000
Imię: Sylwek

Re: Zmiana Języka

Postprzez lyngso » 2015-04-10, 07:52

Avatar użytkownika
lyngso
-#Klubowicz
-#Klubowicz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 2013-11-03, 09:55
Lokalizacja: lubuskie
Model: A6 C8
Nadwozie: Sedan
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0 DFBA 204 KM
Napęd: FWD
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2019
Imię: Mariusz

Re: Zmiana Języka

Postprzez piotrekosa » 2015-04-13, 15:37

Dzięki za info. Okazało Się że z kumplami udało się nam wszystko załatwić oczywiście z waszą pomocą :) Pozdrawiam
piotrekosa
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2015-04-08, 19:36
Model: A6 C7
Nadwozie: Sedan
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.00 CGLC 177KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Rok: 2013
Imię: Piotrek

Re: Zmiana Języka

Postprzez Donpedro96 » 2021-06-18, 11:14

Witam,
Piotrekosa, masz nadal instrukcje jak zmienić jezyk w aucie?
Donpedro96
-#Forumowicz
-#Forumowicz
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2021-06-18, 10:50
Model: A6 C7
Nadwozie: Sedan
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.00 CGXB 310KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Rok: 2012
Imię: Piotr


Powrót do C7 (2011-2018)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości